Pak dit jaar uit met een rijkelijk gedecoreerde kerst eettafel

Zodra de winter aanbreekt, is het tijd om in de kerstfeestmodus te gaan. Hoewel je misschien bezig bent met het kopen van cadeautjes voor dierbaren, het versieren van je kerstboom en zelfs het aankleden van je voordeur met een feestelijke krans, moet je niet vergeten om je eettafel voor de gelegenheid te dekken. Een opvallende kerst eettafel maakt niet alleen indruk op gasten, het is ook een kans om ze te laten proeven van je creatieve vaardigheden. Kun je hier wat hulp voor gebruiken? Wij zijn er voor je en geven je een paar handige tips voor een rijkelijk gedecoreerde eettafel in betonlook.

Koop een gloednieuwe eettafel en stem je decoraties hier op af.

Als je van plan bent om deze kerst het kerstfeest te organiseren, moet de tafel natuurlijk net zo gedenkwaardig zijn als het menu dat je gaat serveren. Als je eenmaal je vakantie middelpunt voor dit jaar hebt bedacht (en natuurlijk hebt besloten wat je serveert), is het aan de borden, kaarsen en andere decoraties voor de ultieme sfeer op tafel. Wellicht twijfel je er al een tijd over om je eettafel een upgrade te geven of je bent onlangs verhuisd en druk op zoek naar een nieuw interieur. Heb je er dan ook al eens over nagedacht om een gloednieuwe eettafel in en stoere look te kopen? De Kerst eettafel Mila heeft een stoere betonlook, maar dit robuuste materiaal kun je goed compenseren door de tafel aan te kleden met zachte materialen.

Robuust en duurzaam en gemaakt in Nederland

Deze Kerst eettafel Mila heeft een robuust en duurzaam karakter en is gemaakt in Nederland. Het tafelblad is gemaakt van MDF en is afgewerkt met meerdere lagen beton cire en een laatste coating laag waardoor de tafel nog beter bestand is tegen krassen en stoten. Indien gewenst kun je ook een bijpassende salontafel op maat verwachten.

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen

De eettafel met kerstdecoraties is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en is een eyecatcher voor in iedere ruimte. Daarnaast kun je de tafel natuurlijk nog helemaal aankleden zoals je dat zelf het liefste voor je ziet. Plaatskaartjes, feestelijke servetten en speciaal serviesgoed helpen bij het creëren van de vrolijke scène voor een vakantiemaaltijd, maar het middelpunt is de echte showstopper van uw tafel. Dus als je eenmaal het menu voor het vakantiefeest hebt ingesteld, wil je aan het decor denken, want serieus, de juiste sfeer zal je kerstgans nog beter laten smaken.